Αγαπητοί συνεργάτες.

Σε μία κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη αλλά και για το σύνολο της διεθνούς κοινότητας, όπου η προστασία της δημοσίας υγείας με έμφαση στην προστασία της υγείας, ηλικιωμένων και ευπαθών ομάδων, είναι απόλυτη προτεραιότητα, από τη Δευτέρα 16.03.2020, η planO2 έχει ευθυγραμμιστεί πλήρως με το κύριο εθνικό και Ευρωπαϊκό μέτρο για τη μείωση της εξάπλωσης του Κορωνοϊού και ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

Μένουμε σπίτι αλλά συνεχίζουμε να εργαζόμαστε εξίσου δημιουργικά, αποδοτικά και αποτελεσματικά, αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογική υποδομή την οποία διαθέτουμε και έχοντας πλήρη και ασφαλή εξ αποστάσεως πρόσβαση στα πληροφοριακά συστήματα της εταιρείας.

Σε εφαρμογή του ανωτέρω μέτρου, έχουμε διακόψει προσωρινά τις μετακινήσεις εντός και εκτός Ελλάδας, καθώς και τις συναντήσεις εντός και εκτός γραφείου, ωστόσο συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στους πελάτες και τους συνεργάτες μας τηλεφωνικά και διαδικτυακά. Μπορείτε να μας καλείτε όποτε θέλετε και αν το επιθυμείτε να προγραμματίζουμε από κοινού συναντήσεις μέσω Skype ή όποιας άλλης πλατφόρμας σας εξυπηρετεί. Παράλληλα, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του γραφείου, να αποστέλλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλες τις διευθύνσεις της planO2 και των στελεχών της, καθώς και έντυπες αποστολές courier στη διεύθυνσή μας.

H planO2 λοιπόν ΜΕΝΕΙ ΣΠΙΤΙ και ΔΟΥΛΕΥΕΙ από το ΣΠΙΤΙ, παραμένοντας στη διάθεσή σας καθημερινά για να σας υποστηρίξει στην ανάπτυξη νέων έργων και επενδυτικών σχεδίων, στη διαχείριση των έργων που υλοποιείτε και σε ό,τι αφορά στην εξέλιξη του οργανισμού και της επιχείρησή σας.

Ευχόμαστε υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας, ομαλή ανάκαμψη, γρήγορη πρόοδο και ανάπτυξη μόλις περάσουν οι δύσκολες μέρες.

Μέχρι να πιούμε τον επόμενο καφέ από κοντά, θα χαρούμε να σας εξυπηρετούμε τηλεφωνικά και διαδικτυακά όσο συχνά χρειάζεστε!

Η Ομάδα της  planO2 Consulting